Agusto Edelsmid opende in 1994 zijn deuren in Heemstede. Ons pand bestaat uit de winkel en een atelier. De winkel is modern, heerlijk licht en ruim van opzet. Het atelier bevindt zich achterin de winkel en biedt alle rust en ruimte voor inspiratie en creativiteit.

De naam ‘Agusto’ komt uit de Spaanse taal en betekent ‘naar uw smaak’. Een mooi motto, dat eigenaar Guus Uilenbroek voor iedere klant waar wil maken. Dat ook zijn voornaam erin te horen is, maakt de naam Agusto extra speciaal.

Meestersmid Guus Uilenbroek

In 1969 is Guus als goudsmid begonnen bij Aragne Sieraden – ooit een begrip in Haarlem. Guus heeft met Agusto een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zijn ontwerpen zijn zowel modern en organisch, als meer klassiek van vorm.

Daarnaast is hij uitgegroeid tot een vaardig en kundig edelsmid in het restaureren en herstellen van alle soorten sieraden.

Kortom: Guus Uilenbroek heeft kennis van alle varianten sieraden en ervaring in het werken met alle soorten materialen.

Grote collectie edelstenen

Guus heeft een speciale passie voor kleurrijke edelstenen die hij graag in sieraden verwerkt. Door de tijd heen heeft hij een grote collectie losse edelstenen opgebouwd zoals briljant, saffier en topaas. Kom deze kleurrijke collectie gerust eens bewonderen. Guus heet u van harte welkom.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) staat bij Agusto hoog in het vaandel. We zijn kritisch op de af- en herkomst van alle materialen. Deze moeten met respect voor mens en natuur zijn verkregen.