In opdracht: ontwerpen of restaureren

Laat een sieraad maken naar uw eigen wens. Guus doet dit graag samen met u: “Het is voor mij erg bijzonder om voor en samen met een klant een persoonlijk sieraad te ontwerpen. Altijd weer een unieke gebeurtenis. Ons atelier biedt alle ruimte en inspiratie voor de benodigde creativiteit.”

Werkwijze

Heeft u zelf al een idee of tekening van uw wensen? Of weet u nog niet zo goed wat u zou willen. Maak een afspraak of loop gerust eens binnen. Neemt u met Guus plaats aan onze tekentafel. En ontwerp samen uw unieke, persoonlijke sieraad.

Gebruik van uw eigen goud of stenen

Door gebruik te maken van uw eigen goud en stenen kan Guus uw nieuwe sieraad nog persoonlijker maken. Ook mogelijk in combinatie met een erfstuk, een waardevolle herinnering of andere bijzondere emotionele gebeurtenis. Dit maakt het ontwerp voor uw trouwringen, geboorte- of memoires-sieraden, zo ook rouwsieraden, extra bijzonder.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van wat er voor uw sieraad nodig is, bijvoorbeeld het bestellen van speciale stenen. In veel gevallen is de levertijd twee tot zes weken. Wij werken heel flexibel, dus als het ‘morgen’ moet, dan kan dat soms in overleg ook!

Houd uw sieraden goed schoon.

Draag nooit kapotte sieraden. Kom regelmatig langs om uw sluitingen, scharnierpunten en zettingen te laten controleren. Dit voorkomt teleurstellingen en onnodige reparaties.

Horloge batterijen

Agusto heeft voor bijna elk horloge de batterij op voorraad. Met plezier vervangen wij deze voor u.